Yayınlanma Tarihi: 25 Ekim 2015 Pazar

Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz, İlim Yayma Cemiyeti ve Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) işbirliğinde düzenlenen Geleceğin Öğretmenlerine Öğretmenlik Vizyon Programı’na katılmak üzere ilimize gelen Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu, İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Onursal Başkanı Aydın Hoşbaş ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. 

Pek çok alanda düzenlendiği konferanslarla, seminerlerle ve yazdığı eserleriyle yepyeni bir gençlik yetişmesinde büyük katkıları olan Vehbi Vakkasoğlu’nun Üniversitemizi ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, programda vermiş olduğu değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ederek 2016 yılı içerisinde Necip Fazıl Kısakürek konulu etkinlik gerçekleştirmek üzere tekrar Üniversitemize davet etti.

Düzenlenen konferans, seminer ve benzeri etkinliklerin toplumda farkındalık oluşturmak adına önemli olduğunu ve kendisi için de büyük önem arz ettiğini belirten Vehbi Vakkasoğlu, Necip Fazıl Kısakürek ile ilgili bilgilerini paylaşmaktan memnuniyet duyacağını dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.   



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube