Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2015 Cuma

Rektörümüz Daire Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, düzenlenen istişare toplantısında daire başkanları ile bir araya geldi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Genel Sekreter Erdal Kanık ve Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Akyol’un da hazır bulunduğu toplantıda Üniversitemizin mevcut durumu ve ileriye dönük projeksiyonları görüşüldü.

Gerçekleştirilen toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, birimlerimizde yoğun bir tempoyla yapılan başarılı çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ifade ederek mesai mefhumu gözetmeksizin aralıksız bir şekilde yürütülen çalışmalarla Üniversitemizin hızla geliştiğini söyledi.

1000’i aşkın akademik, idari ve yardımcı personeli, 16.000 öğrencisi ile tamamlanan/yapımı devam eden fiziksel mekanlarıyla Üniversitemizin her geçen gün büyüdüğünü belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, birlik ve dayanışma ruhu içerinde yapılan çalışmalar neticesinde elde edilen başarı tablosunun devam edeceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı.