Yayınlanma Tarihi: 12 Kasım 2015 Perşembe

Ak Parti Çorum İl Gençlik Kollarından Rektörümüze Ziyaret

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizin her geçen gün daha da güçlendiğini ve ilerlediğini belirten AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, artan öğrenci sayısı, bilime katkıları ve şehirle bütünleşmeyi başarabilen bir üniversite olarak Hitit Üniversitesinin Çorum için bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek “Gençliğin önünü açmanın, gençliğe yatırım yapmanın ülkenin geleceğine yatırım olduğunun farkındayız ve bu doğrultuda Hitit Üniversitesinin yapacağı tüm çalışmalarda destekçisiyiz.” diye konuştu.

AK Parti Çorum İl Gençlik Kollarının toplum yararına pek çok alanda çalışmaları olduğunu ve Üniversite olarak bu çalışmalara gerekli desteği verdiğimizi ve imkânlar dahilinde bu desteklerin devam edeceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ülkemizin gelişimine katkı sağlamakta olan her türlü çalışmada Üniversitemizin de yer alacağını belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, AK Parti Çorum İl Gençlik Kollarının yapmış olduğu çalışmalardan ve ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu bildirerek başarı dileklerini iletti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube