Yayınlanma Tarihi: 16 Kasım 2015 Pazartesi

Rektörümüzden Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen’e Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile birlikte Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin ilçelerimizle birlikte hızla büyüdüğünü ifade ederek MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve Sungurlu MYO Kampüs inşaatının hızla devam ettiğini vurguladı. Üniversitemizin Çorum’un her bileşeni ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek sözlerine devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan, yakalanan bu sinerji ile Üniversitemizin her geçen gün gelişimini daha da artıracağını belirtti.

Görevi geldiği günden itibaren Üniversitemizde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve Sungurlu MYO’nun ilçe için büyük önem arz ettiğinin altını çizen Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Kaymakamlık olarak her türlü ortak proje yapmaya hazır olduklarını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube