Yayınlanma Tarihi: 04 Kasım 2015 Çarşamba

Rektörümüze Engelli Öğrencilerimizden Anlamlı Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna engelli öğrenci kontenjanından giren Badminton Dünya Şampiyonu Tunahan Eser, Yüzme Türkiye Şampiyonu Arif Yalvaçer ve Oğuzhan Nuri Kabeloğlu teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, Engelli Birim Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Nur Şat ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Uzman Rıfat Ceylan hazır bulundular.

“Engelsiz bir üniversite oluşturmak temel hedefimizdir.” diye konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öğrencilerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenilmesinin ve Üniversitemizdeki tüm fiziki alanların engelli öğrencilerimize yönelik olarak planlanmasının ve BESYO’ya alınacak engelli öğrenci kontenjanlarının arttırılmasının ana hedefleri olduğunun altını çizdi. Ziyarette aynı zamanda “3 Aralık Engelliler Günü” dolayısıyla çalışmalar yapılması konusunda gerekli talimatların verildiğini ifade eden Prof. Dr. Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, engelli sporcuların Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a kendi branşlarıyla ilgili çeşitli hediyeler vermeleriyle sona erdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube