Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2015 Çarşamba

Rektörümüz Alaca Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Alaca Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  kısa bir süre önce Alaca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine başlayan Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Meslek Yüksekokulunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Alkan, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile de bir araya gelerek genel durum değerlendirmesi yaptı.

Rektör Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi için çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılan Alaca MYO kampüsümüzün tamamlanması ile birlikte Meslek Yüksekokulunun daha da büyüyerek güçleneceğini açıkladı.

Meslek Yüksekokulu ziyareti sonrasında Rektör Prof. Dr. Alkan, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’ı makamında ziyaret etti. Alaca MYO kampüsünün kısa sürede başarıyla tamamlanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, bu süreçteki katkılarından dolayı Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’a ve Üniversitemizin gelişim sürecine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube