Yayınlanma Tarihi: 17 Şubat 2015 Salı

Rektörümüz Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’i Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’i ziyaret ederek inşaatı biten ve teslim alınan Alaca MYO ile ilgili görüşmede bulundu.

Alaca MYO binasının yapımını üstlenen Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’le yapmış olduğu görüşmede Rektör Prof. Dr. Alkan, üniversitemizin Çorum’da ve ilçelerimizde çok sayıda inşaat yaptığını, yenilerinin de hızla yapılmaya devam ettiğinin belirterek, alt yapı anlamında henüz yolun başında olan Üniversitemize, iş adamlarımızın verdiği ve vereceği bu tür büyük desteklerin büyük önem arz ettiğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Alkan, yaklaşık 8.000m2lik Alaca MYO binasının yapımından dolayı başta Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik olmak üzere Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik’e İlimize ve Üniversitemize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yalnızca iki yıl önce eğitime başlayan Alaca MYO’nun bugün itibari ile 3 programında 175 öğrenci olduğunu ve bu yıl da Alaca MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programına 3 öğretim elemanı alındığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bu programa bu sene alınacak öğrencilerle birlikte Alaca MYO’nun öğrenci sayısının 250’ye ulaşacağını söyledi.

İnşaatı biten Alaca MYO binası sayesinde çok uzun bir süre altyapı sorunu yaşamayacağımızı, henüz öğrenci alınmayan ama aktif olan diğer 8 programımıza da yetecek fiziki alt yapıya kavuştuğumuzu, bunun sonucunda da önümüzdeki yıllarda Alaca MYO’nda 1.000’e yakın öğrencimizin olabileceğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, Alaca MYO’ya desteğini esirgemeyen millet vekillerimize, Alaca Kaymakamlığına, Alaca Belediyesine, Alaca Eğitim Vakfına ve katkı sağlayan tüm Alacalı hemşerilerimize katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik de memleketlerine böylesine anlamlı bir yatırım yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Alaca MYO’nun tamamlanan altyapısı ile birlikte bölgedeki önemli mesleki eğitim kurumlarından birisi olacağına inandığını söyledi. Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, Üniversitemizin merkez beraberinde ilçelere de vermiş olduğu önemden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube