Yayınlanma Tarihi: 18 Şubat 2015 Çarşamba

İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Rektörümüzü Ziyaret Etti

İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ, yönetim olarak Üniversitemizin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Üniversitemizin bu konuma gelmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirerek “Kampüs noktasında, fiziki altyapı çalışmalarınız devam ediyor, toplumun her kesimine Üniversitenin kapılarını açtınız ve başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Üniversitenin öğrenci sayısı hızla artmakta ve bu anlamda Üniversitenin büyümesi İlim Yayma Cemiyeti olarak bize de olumlu yansıyor. Umarım yükselen bu çıta devam eder ve ilerleyen zamanlarda Üniversite ile hep birlikte büyümeye devam ederiz” diye konuşarak Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizle ilgili genel bilgi paylaşımda bulunarak kampüs, fakülte, öğrenci, yabancı uyruklu öğrencisiyle toplumun her kesiminin Üniversite ile iç içe olmasının mutluluk verici bir gurur olduğunu söyleyerek bu yakın ilişkilerin artarak devam edeceğini ve STK’larla ortak projeler yapmayı çok önemsediklerini ifade etti. Aynı zamanda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Biz kapılarımızı herkese açtık ve her alanda toplumla iç içe bir çalışma anlayışıyla hareket ediyoruz. Artık Hitit Üniversitesi yaptığı çalışmalarla anılmaya başladı” diye konuşarak İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kuruluna ziyaretinden dolayı teşekkür etti.