Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2015 Çarşamba

Rektörümüzden TÜMSİAD’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Hitit Üniversitesi olarak sadece eğitim faaliyetlerinin yürütülmesini değil, aynı zamanda ilimizdeki tüm paydaşlarla yakın bir diyalog kurularak ortak çalışma alanları üzerinde de işbirlikleri yapılmasını çok önemsediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, her zaman yanlarında gördüğü TÜMSİAD ile şuana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da pek çok alanda işbirliği yapmak istediklerini belirterek bu konudaki gayretlerinden dolayı TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu ve üyelere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Alkan, Teknokent ve Merkez Laboratuvarımızın amacına uygun şekilde hizmet edebilmesinde iş adamlarımızın çok önemli bir rol üstlenebileceğini ve onların destekleriyle de üniversite-sanayi işbirliğinin daha etkili ve sürekli kurulacağını da sözlerine ekledi.

TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, Üniversitemizle her zaman işbirliği içerisinde olduklarını ifade ederek başta eğitim ve proje konularında olmak üzere ortak etkinliklerin düzenlendiğini ve bunların devam edeceğini belirtti.

Üniversitemizin gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilimize çok büyük yarar sağladığını vurgulayan Başkan Kılıç, TÜMSİAD olarak Üniversitemize her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek “Üniversitemizin ilimize sağladığı kazanımların ve yaptığı çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum. Ziyaretinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a yönetim kurulu ve üyelerimiz adına teşekkür ederim” dedi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube