Yayınlanma Tarihi: 12 Mart 2015 Perşembe

Rektörümüz Spor Toto Teşkilâtı Başkanını Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Spor Toto Teşkilâtı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemizde yapılacak olan spor tesislerine ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Alkan, Kuzey Kampüsümüzün 1.etap inşaatlarının başladığını ve hızla devam ettiğini, yakın bir zamanda da 2.etap projesinin başlayacağı bilgisini verdi.

Kısa bir zaman sonra Kuzey Kampüsümüzde yer alacak olan Kapalı Spor Salonu binasının özelliklerine de değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Avrupa standartlarına ve dünya şampiyonası müsabakalarına uygun yapıldığını ifade ederek bu bağlamda 2016 yılında Üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacak olan 12. Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası ve 2017 Avrupa Üniversitelerarası Futsal Şampiyonası’nın bu spor salonunda yapılmasının planlandığını açıkladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  Spor Toto Teşkilâtı Başkanı Kasapoğlu’na verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Spor Toto Teşkilâtı Başkanı Kasapoğlu, her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve imkânları dahilinde ellerinden gelen desteği yapacaklarını dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube