Yayınlanma Tarihi: 12 Mart 2015 Perşembe

Rektörümüzden Milletvekillerimize Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekillerimiz Salim Uslu ve Dr. Cahit Bağcı’yı ziyaret etti.

Üniversitemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, dünyanın pek çok ülkesinden, özellikle de Türk Dünyasından gelecek bilim insanlarının katılımlarıyla Üniversitemiz ev sahipliğinde 7-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan IV. Uluslararası Türk Dünyası Ekonomi Forumu’na ilişkinde fikir alışverişinde bulunarak Milletvekillerimizden destek istedi. Rektör Prof. Dr. Alkan, 6 Nisan 2015 tarihinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Katılım Bankacılığında Yeni Ufuklar” adlı panele de Milletvekillerimizi davet ederek Üniversitemize sağlamış oldukları katkılar için teşekkür etti.

Üniversitemizde yürütülen başarılı çalışmalar beraberinde memnuniyet verici gelişmeler yaşanmakta olduğunu ifade eden Milletvekili Salim Uslu, Üniversitemizin her alanda yapacağı çalışmalara desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek ilimizdeki tüm paydaşlarımızın koordineli bir şekilde çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Her geçen gün daha da büyüyerek yoluna devam eden Üniversitemizin her türlü projesine destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Üniversitemizde yürütülen başarılı çalışmaların ilimiz açısından da büyük önem arz ettiğini ifade ederek meydana gelen sinerji neticesinde kısa bir süre içerisinde olumlu sonuçlar alındığını belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube