Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2015 Perşembe

Rektörümüz Akademik Birim Ziyaretlerine Sağlık Y.O. ve İskilip MYO İle Devam Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık Yüksekokulu ve İskilip Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile bir araya gelerek görevde bulunduğu süre içerisinde Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin genel değerlendirmelerde bulunarak gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında da öğretim elemanlarını bilgilendirdi.

Üniversitemizde yürütülen başarılı çalışmalar sonrasında yaşanan olumlu gelişmelere ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizdeki gelişmelerin bir ekip çalışması ile başarıldığına dikkat çekerek  “Çalışmalarımızın somut sonuçlarını almak çok güzel, hepinize yürekten yaptığınız değerli çalışmalar için teşekkür ederim” dedi.

Üniversitemiz öğretim elemanlarına daha iyi imkanlar sunmanın çabası ve gayretiyle Rektörlüğümüze gelen taleplerin azami ölçüde karşılanmaya çalışıldığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, “Üniversitemizde güzel bir sinerji oluştuğunu düşünüyor, sizler için de böyle olduğunu ümit ediyorum” diyerek son zamanlarda yaşanan değişim ve dönüşümler sonucu ortaya çıkan bu başarı tablosunun yakalanan bu sinerji ile Üniversitemizi daha da iyi yerlere götüreceğini ifade etti.

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Ömer Bostancı, karşılıklı uyum içerisinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’a vermiş olduğu destekler için teşekkür etti.

İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil de Üniversitemize sağlamış olduğu değerli katkılar ve kendilerine sağlanan imkanlar için Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek başarılar diledi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube