Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2015 Pazar

Üniversitemiz Fas’ta Uluslararası Tanıtım Etkinliklerine Katıldı

“Marka Şehir, Dünya Üniversitesi” sloganıyla eğitimde uluslararasılaşmaya büyük önem veren Üniversitemiz, Fas’ta düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarı’nda öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Genel Sekreter Erdal Kanık, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nihan Kaya ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alaattin Soruklu katıldı.

Üniversitemizin tercih edilirliğinin daha da artması için tarih, kültür vb. pek çok açıdan ortak yönümüz olan Faslı öğrencilere, Üniversitemizin akademik ve sosyal olanakları beraberinde uluslararası değişim programlarının anlatıldığı etkinlik kapsamında Casablanca’da altı ve Marrakesh’te dört olmak üzere on farklı liseye de ziyarette bulunuldu.

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen üniversitelerin yanı sıra ülkemizden ve Fas’tan da üniversitelerin yer aldığı Casablanca’da gerçekleştirilen eğitim fuarında Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde eğitim almak isteyen öğrencilerle bir araya gelerek Üniversitemizde yabancı uyruklu öğrenci kabulü hakkında detaylı bilgiler verdi.

Yerli ve yabancı pek çok üniversite ve eğitim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte standımıza yoğun bir ilgi olurken öğrencilere özellikle Mevlana Değişim Programı kapsamında sunulan imkanlar ile uluslararası öğrenci olarak ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde Üniversitemizde eğitim alabilme koşullarına ilişkin  bilgileri içeren tanıtıcı broşürler beraberinde Hitit Üniversitesi’nde öğrenci olmak anlatıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube