Yayınlanma Tarihi: 05 Mart 2015 Perşembe

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda “Turizmde Kariyer Fırsatları” Adlı Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda  Yenibiris.com İnsan Kaynakları Uzmanı Murat Babadalı tarafından “Etkili CV Oluşturma ve İş Görüşmelerinde Etkili İletişim” ve Kamelya Otelleri İnsan Kaynakları Müdürü Nuray Yıldırım tarafından “Turizmde Kariyer Fırsatları” konulu seminer verildi.

Kamelya Otel Genel Müdür Yardımcı Javier Zamora Fuentes ile Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak ise öğrencilere sektör ile ilgili deneyimlerini aktarırken turizm sektöründe başarılı olabilmenin altın kuralının meslek etiğine bağlılıktan geçtiğini de söylediler. Aynı zamanda güncel turizm sorunlarına da değinen Çıtak ve Fuentes, sektörde vasıflı personel sıkıntısının olduğunu dile getirerek Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencileri ile birlikte diğer bölüm öğrencilerinin zorunlu olan 30 iş günü stajlarını işletmelerinde yapma imkânını sağlamaya çalışacaklarını ifade etti.

Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü öğretim görevlileri Ahmet Aknar, Yusuf Ormankıran ve Ayhan Başçı eşliğinde gerçekleşen söyleşiye, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Öğr. Gör. Aslıhan Kaya ve Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Gülistan Başçı, Murat Kartal ve Emrah Şahin katıldılar.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube