Yayınlanma Tarihi: 05 Mart 2015 Perşembe

Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından, unvanı yükselen akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Profesör unvanına yükselen İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Gürler’e ve Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Güler’e Profesör cübbesi Rektör Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

2011 yılı itibariyle Üniversitemizde görevli 16 Profesör, 20 Doçent ve 79 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 115 öğretim üyesi mevcut iken; bugün itibariyle Üniversitemizde 136 Yardımcı Doçent, 33 Doçent ve 46 Profesör olmak üzere toplam 215 öğretim üyesi bulunmaktadır.

Unvanı yükselen öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ