Yayınlanma Tarihi: 06 Mart 2015 Cuma

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’ndan Rektörümüze Ziyaret

Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Muzaffer Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek Odanın teknik ve sosyal çalışmalarıyla ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Yıldırım, teknik olarak mesleki anlamda çok büyük bir potansiyele sahip olan Çorum SMMMO’nun sosyal alanda da pek çok proje ye imza atmak istediklerini ifade etti.

Üniversitelerin sahip olduğu bilgi birikimlerini toplumun ilgili taraflarına aktarmalarının gerekliliğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin de bu bilinçten hareketle STK, özel sektör ve kamuyla çok yakın bir iş birliği içerisinde çalışmalarına devam ettiğini ifade etti.  “İlimizdeki tüm meslek kuruluşlarıyla işbirliği içersin de çalışmalarını sürdüren Üniversitemiz, Çorum SMMMO ile de yoğun bir şekilde ortak projeler yapmaktadır” diyen Rektör Prof. Dr. Alkan,  kurumlarımız arasındaki iş birlikleri beraberinde ortaya çıkan somut projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitim ve sosyal sorumluluk anlamında pek çok başarılı çalışmalara imza atılan Çorum SMMMO ile işbirliğimizin artarak devam edeceğine inandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, SMMMO mensuplarına başarılı bir meslek hayatı diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube