Yayınlanma Tarihi: 06 Mart 2015 Cuma

Çorum Tabip Odasından Rektörümüze Ziyaret

Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ve yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Tıp Fakültemizin her geçen gün daha da gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tıp Fakültemizde göreve başlayan öğretim üyelerimizle birlikte hastanemizde verilen hizmetin çeşitliliği ve kalitesinin arttığını ifade eden Çorum Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Azak, 14 Mart 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Tıp Bayramı kutlamalarına Rektör Prof. Dr. Alkan’ı davet etti.

Tıp Fakültemizin, Sağlık Bakanlığı ile yapılan ortak kullanım anlaşması ile Türkiye’de neredeyse örnek bir yapılanma gerçekleştirmiş olduğunu ve ortaya çıkan sinerji ile birlikte Tıp Fakültemiz öğretim üyelerimizin başarılı çalışmaları gerçekleştirildiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan,  Tıp Fakültemizdeki öğretim elemanı sayısının her geçen gün daha da artması için gayret ettiklerini belirtti. Hep birlikte gerçekleştirilen bu başarılı çalışmaların daha da artarak devam edeceğine inandığını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamalarına davetlerinden dolayı Dr. Azak’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube