Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2015 Pazar

Spor Toto Teşkilatı Başkanlığından Üniversitemize Destek

Üniversitemiz ile Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet M. Kasapoğlu arasında imzalanan protokol kapsamında, yeni yapılan binaları ile her geçen gün daha da şekillenen Kuzey Kampüsümüze spor tesisi yapılacak.

Üniversitemizin yapmakta olduğu gayretli çalışmalar beraberinde paydaşlarından aldığı güçle her geçen gün nitel ve nicel olarak daha da büyüdüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, tüm Türkiye’ye spor alanında destek veren Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı’nın Üniversitemize sağlamış olduğu katkılar nedeni ile Spor Toto Teşkilatı Başkanı Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Yurdumuzda sporla bütünleşmiş bir yaşam kültürünün yaygınlaşmasını amaçladıklarını belirten Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet M. Kasapoğlu da her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ve imkanları dahilinde ellerinden gelen desteği yapacaklarını dile getirerek Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Spordan elde edilen kaynağı yeniden Türk sporuna yönlendirilerek her seviyedeki sportif katılımı cesaretlendirmek ve artırmak, uygun gelişim için kaynaklar oluşturmak, spor etkinliklerine ve hizmetlerine erişimin artmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı imzalanan protokol kapsamında; Kuzey Kampüsümüze sentetik çim yüzeyli futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası ve tenis kordu yapacak.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube