Yayınlanma Tarihi: 20 Nisan 2015 Pazartesi

AK Parti Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Rektörümüzü Ziyaret Etti

 AK Parti milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüzün göreve geldiği günden beri birçok ortak çalışmayı birlikte gerçekleştirdiklerini, bundan sonrasında da ortak çalışmalarının devam edeceğine inandığını belirten  AK Parti milletvekili adayı Kurt, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın Çorum’a ve Çorumluya birçok katkı sağladığını, Çorum’u ve Üniversiteyi bir marka haline getirmek için her kesimle ortak iş birliği yaptığını ifade etti. Çorumlular tarafından Üniversitenin varlığının fark edildiğine, ortak paydaşlarla Üniversite anlayışının geliştiğine, AR-GE çalışmalarının aynı oranda katkı sağladığına vurgu yapan Kurt, bir Çorumlu olarak Rektörümüzün çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu ve kendisiyle her ortamda ortak iş birliğine hazır olduklarını dile getirerek Rektörümüze teşekkürlerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise özellikle Üniversitemizin altyapı çalışmalarındaki gelişiminin Hükümetimizin vermiş olduğu desteklerle büyük bir hız kazandığını, ilimizin tüm paydaşlarının “Ortak Payda: Çorum” yaklaşımıyla hareket edildiğini ve bunun kayda değer çıktılarının alındığını ve bu tür çalışmaların aynı şekilde devam edeceğini inandığını dile getirerek  AK Parti milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a başarılar diledi.

 

 

 

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube