Yayınlanma Tarihi: 03 Nisan 2015 Cuma

Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ettiler.

Üniversitemizin kariyer odaklı bölümlerinden biri olan Bankacılık ve Finans Bölümü geçen yıl açılmış olmasına rağmen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın vermiş olduğu desteklerden dolayı bölüm öğretim üyeleri ve öğrencileri teşekkürlerini sundu. Rektörümüz de Bankacılık ve Finans Bölümünün açılmasının dünyadaki yeni trendlerden olan para yönetimi konusunun önemli bir adım olduğunu dile getirerek bu amaçla bölüm öğrencilerinin ve öğretim üyelerinin yoğun çalışmalarıyla geleceğin meslekleri içerisinde yer alabileceğini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bölümün ilk önemli faaliyeti olan “Katılım Bankacılığında Yeni Ufuklar” adlı paneli Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte düzenleyerek alanında önemli bir etkinlik olduğunu ifade etti.  Bu çerçevede günümüz finans dünyasındaki gelişmelere bağlı olarak ülkemizde de uygulama alanı genişlemiş olan “Katılım Bankacılığı” konusunda bu alanın ilgilileriyle profesyonel düzeyde ele alınması amacıyla düzenlenecek olan panele, Prof. Dr. Hayrettin Karaman, Doç. Dr. İshak Emin Aktepe, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Necati Şahin,  Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Osman Akyüz, Albaraka Türk Çorum Şube Müdürü Ümit Başaran, Kuveyt Türk Çorum Şube Müdürü Gökhan Esenyel ve Türkiye Finans Çorum Şube Müdürü Sinan Aktaş katılacaktır.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube