Yayınlanma Tarihi: 03 Nisan 2015 Cuma

YEDAŞ Çorum İl Koordinatörü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yeşil Irmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Çorum İl Koordinatörü İlyas Akyol, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

YEDAŞ olarak her zaman Üniversitemizin ve Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yanında olduklarını ve bu desteklerinin bundan sonrada devam edeceğini belirten YEDAŞ Çorum İl Koordinatörü İlyas Akyol, Üniversitemiz Kuzey Kampüsü inşaat çalışmalarına engel olacağı düşünülen kırsal enerji hattının deplasesinin (taşınması) gerçekleştirildiğini ifade ederek Kuzey Kampüsü inşaat çalışmaların hız kesmeden devam edebileceğini açıkladı.  Daha önceden de Üniversitemizden gelen benzer taleplerinin en kısa sürede karşılandığını belirten Akyol, Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Üniversitemizin kısa süre içerisinde ciddi yol kat ettiğini ve bu sürecin hızlı gerçekleşmesindeki en önemli faktörlerden birisinin de kamu ile, özel sektör ile, STK’larla iç içe olan Üniversitemizin, toplumun her kesimi ile kurmuş olduğu yakın diyalogdan kaynaklandığını söyledi. Oluşan bu sinerji ve beraberinde yapılan gayretli çalışmalarla Üniversitemizin hızla gelimine devam edeceğine inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize sağlamış olduğu desteklerden dolayı Çorum İl Koordinatörü İlyas Akyol’a teşekkür etti.

Üniversitemiz Kuzey Kampüsü inşaat çalışmalarına engel olacağı düşünülen kırsal enerji nakil hattının taşınması ile ilgili gerçekleştirilen görüşmede, ÖZ-AK Gıda Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdoğan’da yer aldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube