Yayınlanma Tarihi: 11 Mayıs 2015 Pazartesi

Üniversitemizde 9. Geleneksel Bahar Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Üniversitemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliklerinin 9.’su Fen-Edebiyat Fakültesi yerleşkesinde büyük coşkuyla kutlandı.

Üniversitemizde coşkulu başlayan şenlik, ilk gün sevilen pop müzik şarkıcısı Berksan’ı konuk etti. Berksan birbirinden güzel parçalarla izleyicilere keyifli anlar yaşatırken yoğun bir eğitim öğretim döneminin sonuna yaklaşan öğrencilerimiz, Berksan’ın seslendirmiş olduğu parçalarla hoş ve eğlenceli vakit geçirdiler.  

Bahar şenliği etkinliği kapsamında halk oyunları gösterisi sergilenip işaret diliyle türküler söylenirken öğrencilerimizden ve ilimizden çok sayıda ziyaretçinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, öğrenci kulüplerinin faaliyetlerinin tanıtıldığı stantlar da büyük ilgi gördü.

Katılımcıların keyifli zaman geçirdiği gözlenen ‘9. Geleneksel Bahar Şenlikleri’, ikinci gününde ise Zakkum Grubu’nun sahne aldığı konserle devam etti.

Engelliler için sahnenin ön kısmında özel alanın da ayrıldığı konsere, yoğun ilginin olduğunu gözlenirken sahne performansı ve şarkılarıyla dinleyenleri büyüleyen ‘Zakkum Grubu’, seslendirdiği parçalarla ve performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Şenliklerde gönüllerince eğlenen öğrenciler ve katılımcılar tüm yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

Yoğun bir katılımla ve coşku içerisinde gerçekleştirilen ‘9. Geleneksel Bahar Şenlikleri’, Zakkum Grubu konseriyle son buldu. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube