17 Mayıs 15
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık’tan Hititray Ziyareti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık, Yrd. Doç. Dr. Bilgehan Tozlu danışmanlığında 9 öğrenci tarafından yapılan “Güneş Enerjili Tramvay Projesi” Hititray’ı incelemek üzere  Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Ziyarette Osmancık Ömer Derindere MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak ve Yrd. Doç. Dr. Bilgehan Tozlu tarafından proje hakkında tanıtıcı bilgilerin verilmesinin ardından Bakanımız ve protokol heyeti kısa bir tramvay test sürüşü yaptı.

Milletvekillerimiz Salim Uslu, Cahit Bağcı ile Vali Ahmet Kara da projeyi inceleyip takdirlerini ve memnuniyetlerini dile getirerek üniversitenin gerçek misyonuna uygun yapılan bu tür çalışmaların artarak devam etmesi dileklerinde bulundular.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık, projede emeği geçen herkesi tebrik ederek Meslek Yüksekokulumuzdan ayrıldı.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü