Yayınlanma Tarihi: 21 Mayıs 2015 Perşembe

AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı’dan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın ikinci kez atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek göreve geldikleri günden bugüne kadarki süreçte verdikleri katkı ve sağladıkları desteklerden ötürü  AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı’ya teşekkürlerini ileterek kısa zamanda Üniversitemiz adına çok yol kat ettiklerini, bu başarının başta vekillerimiz ve belediye başkanımız olmak üzere tüm paydaşlarla kazanılan kooperatif bir başarı olduğuna vurgu yaparak “Üniversitemizdeki çalışmalar, gelişmeler ve ilerlemeler birer rastlantı değildir. Hep birlikte yapılan ortak çalışmaların sonucundaki çıktılardır/semerelerdir. Şimdi bizler diktiğimiz fidanların meyvelerini alıyoruz” diye konuşarak ortak iş birliklerin önemine değindi.

Yapılan ziyarette, yeni dönemde birlikte ele alınacak projeler ve yatırımlara değinerek “Üniversitemize desteğimiz bir teminat mektubu gibidir. Yatırımlar ve projelerimiz sahipsiz kalmaz. Biz birlikte Çorum’u daha iyi bir geleceğe taşımak, üst seviyelere çıkarmak ve geliştirmek için çalışıyoruz.  Üniversitemizin Çorum’la bütünleşmesinin sağlamak bizlerin ortak görevidir” diye konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın çalışmalarındaki başarılarını tebrik ederek bu başarıların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu ifade etti.

Ziyaretin ardından Rektörümüz ve AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı, Kuzey Kampüs Yerleşkesi ve Meslek Yüksekokulu 2.etapta devam eden inşaatlarla ilgili bilgiler alarak incelemelerde bulundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube