Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2015 Pazar

Anadolu Üniversitesi AÖF Dönem Sonu Sınavları Yapıldı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde, sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturum halinde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. Yapılan sınava yaklaşık 7.900 aday katılmış ve 2.400 civarında personel görev yaptı. Sınavın sorunsuz bir şekilde uygulanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Çorum İl Sınav Koordinatörlüğü