Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2015 Cumartesi

AK Parti Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Rektörümüzü Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Poyraz ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Öztekin, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, üniversitelerin ülkelerin gelişimindeki en önemli itici güçlerden birisi olduğunu, bu anlamda Hitit Üniversitesi’nin de ilimizin ve bölgemizin gelişiminde büyük katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. Oldukça genç olmasına rağmen, kısa sürede Hitit Üniversitesi’nde hızlı gelişmeler kat edildiğini ifade eden Kurt, Üniversitemize ellerinden geldiğince destek vermekten büyük bir mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a teşekkürlerini ileten Rektör Prof. Dr. Alkan, Hitit Üniversitesi’nde kısa sürede yaşanan gelişmelerin ilimizin tüm paydaşları ile hep birlikte yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıktığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemiz ile Kurt’un birlikte yaptığı ve ilimizde önemli bir eksiklik olan çölyak hastaları için glutensiz ekmek üretimi projesinde sona gelindiğini belirterek böylesi önemli bir projedeki işbirliğinden dolayı da teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube