Yayınlanma Tarihi: 05 Mayıs 2015 Salı

Üniversitemizde “4. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri” Düzenlendi

Üniversitemiz İş ve İnsan Kaynakları Merkezi tarafından düzenlenen “4. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri” İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 29-30 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu etkinlik dahilinde öğrenci kongreleri, kısa film yarışması, şirketlerin kariyer zirvesi söyleşisi, mezunlar paneli, münazara, sergi, fotoğraf ve resim yarışmaları düzenlendi.

Kariyer günlerine Atatürk Anadolu Lisesi, Çorum Anadolu İHL, Mehmetçik Anadolu Lisesi, Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Toki Lisesi katılım göstermiş olup etkinliklere birçok önemli şirket katılım sağlayarak bilgiler verdi.

Münazara finali, özgün şiir özgün hikaye yarışması, fotoğraf yarışması, kısa film, proje yarışması ve resim yarışmasında birincilik elde eden öğrencilere ödülleri takdim edilen etkinlik sonrasında ağaç dikimi gerçekleştirilerek 4. Kültür, Sanat, Kariyer ve Gelişim Günleri sona erdi.