Yayınlanma Tarihi: 02 Haziran 2015 Salı

Çorum Tabip Odasından Rektörümüze Ziyaret

Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ve yönetim kurulu üyeleri,  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı tebrik eden Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak, Üniversitemizin şehrimize büyük kazanımlar sağladığını ifade ederek Üniversitemiz ile yapılacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Büyük bir çalışma gayreti içerisinde olan Üniversitemizin STK’ları ve STK’lar ile ortak projeler yapmayı çok önemsediğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden ve Üniversitemize vermiş oldukları desteklerden dolayı Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.