Yayınlanma Tarihi: 21 Haziran 2015 Pazar

Evlüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Evlüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Evlüce ve Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Budak, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bulunduğu coğrafyaya en fazla faydayı sağlama gayreti içerisinde olan Üniversitemizin, üniversite sektör iş birliğini çok önemsediğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin pratik hayatla irtibatlarını sağlamalarını ve öğrencilerimizin mezun olmadan iş hayatına hazırlanmaları için teorik eğitimleri beraberinde yerinde eğitim almalarına da büyük önem verdiklerini söyleyerek Üniversitemizin iş başı eğitim konsepti içerisinde ilgili sektörlerle yakın iş birliği sağlamaya gayret ettiğini ifade etti.

Üniversitemizin her anlamda büyük bir ivme ile geliştiğini ve Üniversitemizin bu gelişmenin ilimize büyük katkılar sağladığını ifade eden Evlüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Evlüce, Üniversitemizdeki ilgili birçok bölümdeki öğrencilerimizin “işbaşı eğitim” konseptiyle kurumlarında çalışmalar yaptırabileceklerini belirterek Üniversitemizle ikili iş birliklerine her zaman hazır olduklarını söyledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube