Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2015 Perşembe

Akademik ve İdari Personelimize İftar Yemeği Verildi

Üniversitemiz akademik ve idari personeline yönelik 23-24 Haziran 2015 tarihlerinde Rektörlük Yemekhanesinde iftar yemek programı düzenlendi.
Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın katılımı ile gerçekleşen iftar yemek programına, personelimizin yoğun katılımı gözlendi.
Akademik ve idari personelimizle iftar yemeğinde bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Alkan, “Güzel bir vesile ile bir arada olmak, kendi mekanımızda iftar yapmak çok mutluluk verici. Keyif verici. Hepiniz hoş geldiniz” diyerek iftar yemek programının geleneksel hale gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Üniversitemizin her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ederek iftar yemeğinde ikram edilen pidenin, yemeklerin ve servisin Üniversitemiz personeli tarafından başarı ile yapıldığına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, “Büyük Hitit ailesi her geçen gün artan fiziksel mekanlarıyla birlikte daha da büyümekte. Üniversitemizin büyümesi beraberinde birliktelikleri de artarak devam edecektir” dedi.
Üniversitemizde yakalanan bu sinerjinin önemini vurgulayarak “Son dönemde çok dikkat çekici başarılı çalışmaları hep birlikte başardık” diyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin gelişim sürecine özverili çalışmaları ile katkı sağlayan personelimize teşekkür ederek “Hepinizin orucunu Allah kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
Güzel bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemek programları sonrasında Rektör Prof. Dr. Alkan, personelle sohbet etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube