Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2015 Pazartesi

KYK Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü ve KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Erol Kavuncu ve KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin Naycı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin’in ikinci kez atanmasının hem üniversitemiz hem ilimiz hem de ülkemiz adına sevindirici ve memnuniyet verici bir gelişme olduğunu dile getiren KYK Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Erol Kavuncu, Üniversitemizle her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ikili iş birliklerine her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Çok büyük bir ivme yakalamış olan yükseköğretim sistemimize Kredi ve Yurtlar Kurumunun büyük bir katkı sağladığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yurtlarda sadece konaklama hizmeti verilmediğini dile getirerek yüksek ve kaliteli hizmetlerin yanında birçok sosyal ve kültürel alanda ciddi hizmetlerin verildiğini de sözlerine ekleyerek Üniversitemizin artan öğrenci sayısıyla orantılı olarak yurt kapasitelerinin arttırılmasından ötürü başta KYK Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Erol Kavuncu’ya, KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin Naycı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyleyen KYK Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Erol Kavuncu ve KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin Naycı, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube