Yayınlanma Tarihi: 14 Temmuz 2015 Salı

Çorum Barosundan Rektörümüze Hayırlı Osun Ziyareti

Çorum Baro Başkanı Av. Altan Akpınar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kurumlarımız arasında ileriye dönük projeler yapılmasının da ele alındığı görüşmede, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı kutlayan Av. Akpınar, Üniversitemizde yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi.

Üniversitemizin yakaladığı bu güzel sinerji ile gelişimini her geçen gün daha da artıracağını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorum Baro Başkanı Av. Altan Akpınar ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.