“Üniversite Tercih Fuarı”nda Ankaralı Öğrencilerle Buluştuk

15 Temmuz 15
“Üniversite Tercih Fuarı”nda Ankaralı Öğrencilerle Buluştuk

Ulusal ve uluslararası 100’lerce üniversitenin yer aldığı Üniversite Tercih Fuarı’nda Üniversitemiz Ankara’da üniversite adayı öğrencilerle bir araya geldi.

“Üniversite Tercih Fuarı” tanıtım etkinlikleri kapsamında yapılan fuarda, Üniversitemizi temsilen İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim elemanı Doç. Dr. Dursun Ali Köse ile Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden Satı Altıntaş görev aldı.

Fuarda, Üniversitemiz tarafından üniversite tercihinde bulunacak adaylara rehberlik hizmeti verilerek tercihlerinde büyük rol oynanırken öğrencilere ve rehber öğretmenlere yönelik düzenlenen materyaller de büyük ilgi ve yankı uyandırdı.

Çoğunluğunu üniversite adayı öğrencilerin, velilerin ve rehber öğretmenlerin oluşturduğu fuar, yoğun ilgi görürken aynı zamanda Üniversitemizin istihdâm odaklı bölümleri, programları, öğrencilerine sunduğu imkânlar, kulüp faaliyetleri, yurt dışı öğrenci hareketliliği ve  “Üniversitemizde öğrenci olmak” anlatıldı.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü