Yayınlanma Tarihi: 02 Temmuz 2015 Perşembe

TÜMSİAD’dan Rektörümüze Ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ettiler.
Üniversite sektör iş birliği konsepti içerisinde kurumlarımız arasındaki iş birliğinden ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, STK’ları Üniversitemizin en önemli paydaşı olarak gördüklerini ifade ederek Üniversitemizin ve ilimizin gelişimi adına STK’larla her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti. Üniversitemizin eğitim faaliyetleri beraberinde ilimizdeki tüm paydaşlarıyla yakın bir diyalog kurduğunu ve şu ana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da TÜMSİAD ile pek çok alanda iş birliği yapmak istediklerini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, bu konudaki gayretlerinden dolayı TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç başta olmak üzere tüm TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Rektör Prof. Dr. Alkan’ın tekrar rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, Üniversitemizdeki hızlı gelişmeleri çok yakından memnuniyetle takip ettiklerini ifade etti. TÜMSİAD olarak Üniversitemiz ile yapılacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade eden Kılıç, Üniversitemizdeki değerli çalışmaların artarak devam etmesi temennisi ile Rektör Prof. Dr. Alkan’a başarılar diledi. 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube