Yayınlanma Tarihi: 20 Temmuz 2015 Pazartesi

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’tan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Başkanı Suat Evcimen ve Türksat A.Ş. Hukuk Müşaviri Mehmet Çerikçi Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilediler.
Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirterek Üniversitemize verdiği ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’a, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) Başkanı Suat Evcimen’e ve Türksat A.Ş. Hukuk Müşaviri Mehmet Çerikçi’ye teşekkür etti.
Üniversitemizdeki olumlu gelişmeleri büyük bir memnuniyetle takip ettiğini belirten Kıyıklık, yakinen tanıdığı Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu başarılı ve gayretli çalışmalarla Hitit Üniversitesi’nin her anlamda şehirle bütünleşerek gelişimine hızla devam ettiğini belirtti. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da Üniversitemiz için her türlü katkı ve desteği vermeye gayret edeceğini ifade eden Kıyıklık, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yeniden rektör olarak atanmasından dolayı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube