Yayınlanma Tarihi: 22 Temmuz 2015 Çarşamba

Vali Yardımcısı Bolat’tan Rektörümüze Veda Ziyareti

Antalya Vali Yardımcılığına atanan Çorum Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, ilimizde görevde bulunduğu süre içerisinde Rektör Prof. Dr. Alkan’la samimi ve güzel ilişkiler içerisinde çalıştıklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’ın takdire şayan çalışmalarıyla Çorum’a çok güzel katkılar sağladığını söyledi. Üniversitemizin gelişiminin yapılan bu değerli çalışmalar ışığında hızla artırmaya devam edeceğine inandığını dile getiren Vali Yardımcısı Bolat, Çorum’dan güzel anılarla ayrıldığını sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Alkan ise göreve geldiği günden bugüne hemen her konuda Üniversitemize büyük destekler veren, bürokratik engelleri koyan değil önümüzü açan Vali Yardımcısı Bolat’ın, ilimizde büyük izler bıraktığını ve yaptığı güzel çalışmalardan dolayı hayırla anılacağını ifade etti. ilimize ve Üniversitemize yaptığı hizmetler için Vali Yardımcısı Bolat’a teşekkür eden den Rektör Prof. Dr. Alkan, “İlimizin bir bürokratını değil bir arkadaşımızı göndermenin hüznü beraberinde valimizin farklı bir yerde daha iyi hizmetlerine devam edeceğinin de sevincini yaşıyoruz” diyerek Vali Yardımcısı Bolat’a yeni görevinde başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube