Yayınlanma Tarihi: 30 Temmuz 2015 Perşembe

Rektörümüz Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mahmut Evkuran ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran’ın da hazır bulunduğu ziyarette Üniversitemiz hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin yakın ve orta vadeli hedeflerini anlattı.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan da Hitit Üniversitesinin kısa zamanda önemli gelişmeler kat ettiğini gözlemlediklerini ifade etti ve rektörümüzün başarılı çalışmaları sayesinde üniversitemizin daha ileri ve saygın bir konuma ulaşacağına olan inancını dile getirdi.