Rektörümüz TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ile Görüştü

30 Temmuz 15
Rektörümüz TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ile Görüştü

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ile bir araya geldi.

Çalışmaları tüm hızıyla devam eden Üniversitemiz personeline konut edindirme projesinde gelinen durum değerlendirilerek, bundan sonrasında yapılacak çalışmalar ele alındı. Rektör Prof. Dr. Alkan, bu projenin hayata geçirilmesi ve sürecin hızlı bir şekilde sürdürülmesindeki büyük desteklerinden dolayı Ayhan Karaca başta olmak üzere, tüm emeği geçenlere, projenin başlatılmasındaki katkılarından dolayı Eğitim-Bir-Sen’e ve bu sürece her anlamda destek veren Çorum Belediyesi Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca da Rektör Prof. Dr. Alkan’a ziyaretlerinden ve projeyi bu denli yakın takiplerinden dolayı teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü