Yayınlanma Tarihi: 07 Temmuz 2015 Salı

Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Çorum Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Çorum Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel, Üniversitemizde yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılarının devamını diledi.
Rektör Prof. Dr. Alkan ise Üniversitemizin Çorum’un her bileşeni ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek yakalanan bu sinerji ile Üniversitemizin her geçen gün gelişimini daha da artıracağını belirtti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, Çorum Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Yücel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.