Yayınlanma Tarihi: 08 Temmuz 2015 Çarşamba

Rektörümüzden Milletvekillerimize Hayırlı Osun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirtti.

AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u tebrik ederek, başarı dileklerinde bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, bugüne kadar Üniversitemize verilen ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı milletvekillerimize teşekkür etti.

Üniversitemizin her anlamda şehirle bütünleşmiş olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren milletvekillerimiz de Üniversitemizdeki olumlu gelişmeleri yakından ve büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini ifade ederek Üniversitemiz için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da her türlü katkı ve desteği vereceklerini belirttiler.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube