Dodurga Belediye Başkanı Aydın’dan Rektörümüze Ziyaret

11 Ağustos 15
Dodurga Belediye Başkanı Aydın’dan Rektörümüze Ziyaret

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Dodurga Belediyesi olarak gerçekleştirmeyi planladıkları projelerde Üniversitemizle iş birliği içerisinde olmak istediklerini belirten Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmelerden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek başarılı çalışmalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı tebrik etti.

Üniversitemizin kurumlar arası iş birliğine çok önem verdiğini belirterek Üniversitemizin sadece Çorum merkezde değil, tüm ilçelerimizdeki kurumlarla da diyalog halinde olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yapılan iş birlikleri sayesinde Üniversitemizin her geçen gün hızla büyüyerek başarılı çalışmalara imza attığına dikkat çekti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ziyaretlerinden ötürü Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’a teşekkür ederek kendisine başarılarının devamını diledi.