Yayınlanma Tarihi: 11 Ağustos 2015 Salı

Rektörümüz, Tokat Vakıflar Bölge Müdürünü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tokat Vakıflar Bölge Müdürü İsmail Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal Kanık’ın da hazır bulunduğu ziyarette Üniversitemiz kampüs yapım sürecinde aldıkları büyük destekten dolayı ve bir süre öncesinde yapılan başvurular sonucunda Çorum Vakfı’nın isminin değiştirilerek Çorum Hitit Vakfı adını alan vakfın ilimize çok büyük hizmetler edeceğine inandığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu süreçte başta Bölge Müdürü İsmail Aktaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tokat Vakıflar Bölge Müdürü İsmail Aktaş, Üniversitemizi yakından takip ettiğini ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini diledi.