Çorum Belediyespor’dan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

16 Ağustos 15
Çorum Belediyespor’dan Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Çorum Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Gül ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizde yaşanan gelişmelerin Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ve ekibinin çalışmalarının eserleri ve çıktıları olduğunu ifade eden Çorum Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Gül ve yönetim kurulu üyeleri, bu tür gelişmelerin Çorum ve Üniversitemiz adına mutluluk ve gurur verici olduğunu sözlerine ekleyerek yeni dönemde Rektörümüze başarılarının devamını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Çorum Belediyespor’un ilimizi temsil etmesi ve herkesin ortak paydası olması yönünden gerek birleştiriciliği gerekse tanıtım özelliğinden ötürü kendilerine teşekkür ederek ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü