Yayınlanma Tarihi: 06 Ağustos 2015 Perşembe

Rektörümüz, Ordu Valisi Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Alkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ” Hitit Üniversitesi Rektörümüz atandıktan sonra gerek kampüs alanı, gerek ilçelere kurdukları yüksekokullar ile eğitimde büyük bir hamle yaptı ve Çorum’da üniversite konusunda büyük bir atılım gerçekleştirdi. Öğrenciler açısından cazip olan bütün bölümler üniversite bünyesinde açıldı ve açılıyor. Bilime, sanata ve kültüre büyük katkıda bulunuluyor. Çorum birçok medeniyetin Başkentliğini yapmış, günümüze ışık tutan bir ildir” diye konuştu ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Üniversitemiz ile ilgili bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “İsmini Anadolu toprakları üzerinde binlerce yıllık tarihi geçmişi olan Hitit Uygarlığından alan Üniversitemizi, demokratik şeffaf, özgürlükçü, ehliyet ve liyakata dayalı bir yönetim anlayışıyla ülkemiz ve dünya üniversiteleri arasında daha saygın bir yere getirmek, üretken girişimci, öncü, alanında söz sahibi mezunlar yetiştirerek, bölgemize, ülkemize ve insanlığa büyük katkılar sağlayan, tercih edilebilirliği ve bilimsel kalitesi sürekli artan bir üniversite olmak amacımız” diyerek, üniversitelerin bulundukları illerle büyük katkılar sunduğunu kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Alkan, ”Sayın Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun görev yaptığı her yerde önaçan bir vizyon tarafı vardır. ODÜ Rektörümüz bu konuda çok şanslı. Çünkü, kamunun desteği önemli ve daha hızlı yol alınıyor” dedi ve kabulünden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube