Yayınlanma Tarihi: 13 Eylül 2015 Pazar

Hitit Bulut Sistemi 2015 Versiyonuna Güncellenmiştir

Üniversitemizin Değerli Akademik ve İdari Personelleri,

Sizler için Üniversitemizin sunucuları üzerinde kullanıma sunulan bulut bilgisayar sisteminin, Güncel olan 2015 versiyona geçiş süreci tamamlanmış olup, yeni özellikleriyle kullanımınıza sunulmuştur.

Her kullanıcı için 10 GB lık bir depolama alanı sunan Hitit Bulut sistemine www.bulut.hitit.edu.tr adresinden ulaşabilmektedir. Bu sisteme dahil olabilmek için hitit uzantılı eposta adresi ve şifresi ile giriş yaparak taşımak istediğiniz dosyalarınızı buraya yükleyebilir (upload) ardından da istediğiniz her yerden bu dosyalara erişebilir ve indirme (download) yapabilirsiniz.

Bulut sistemi hakkında yardım ve destek almak için ekte yer alan tanıtım kılavuzunu okuyabilir, Bilgi İşlem Daire Başkanlığının bidb@hitit.edu.tr eposta adresine ve 0364 219 20 00 numaralı telefonuna başvurabilirsiniz.

Hitit Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Yardım Kılavuzu