Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2016 Salı

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Rektörümüzü Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin, sahip olduğu bilgi birikimiyle bulunduğu coğrafyaya en fazla fayda sağlamak amacıyla her anlamda değişim ve dönüşümün öncüsü olmaya gayret ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, farklı alanlarda düzenlenen sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin illerin sosyal gelişime büyük katkılar sağladığını inandığını belirterek Üniversitemizin “Her Yönüyle Çölyak” paneli ve benzeri etkinliklerle pek çok konuda farkındalık oluşturduğunu sözlerine ekledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da Üniversitemizin bulunduğu bölgeye fayda sağlayacak çalışmalar gerçekleştirdiğini ve çölyak hastalığı ile ilgili yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayarak her türlü projeye destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.