Yayınlanma Tarihi: 17 Ocak 2016 Pazar

Rektörümüzden Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreteri Erdal Kanık ile birlikte Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanlığı görevini devralan Erol Kavuncu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Türkiye genelinde çok sayıda şubesi bulunan Ensar Vakfı’nın, bu camianın gözbebeği kurumlarından bir tanesi olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Ensar Vakfı’nın ülkemiz insanının manevî dinamiklerini zenginleştirmeye yönelik pek çok çalışmayı gerçekleştirdiğini belirterek bu kapsamda Üniversitemizin de Ensar Vakfı ile ortak projeler gerçekleştirdiğini ve bunların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu açıkladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanlığı görevini devralan Erol Kavuncu’yu tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Üniversitemizin STK’larla birlikte ortak çalışmalar yapmayı çok önemsediğini ve Ensar Vakfı olarak her zaman Üniversitemizin yanında olduklarını ifade eden Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Erol Kavuncu “Hitit Üniversitemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Üniversitemizin varlığının Çorum’da hissedilmesi, bilinmesi çok önemli ve bizleri çok mutlu ediyor” diyerek ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube