Yayınlanma Tarihi: 06 Ocak 2016 Çarşamba

İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi’nden Rektörümüze Ziyaret

İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çatal ve Müdür Yardımcısı Ali Doğan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizde yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Hitit Üniversitesi’nin ilimize büyük bir katma değer sağladığını ifade eden İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Çatal, Merkez bünyesinde yürütülen projeler ve ileriye dönük projeksiyonlar hakkında bilgiler vererek mobilya, ayakkabı, oyma ve sedef, deri mont ve çanta ile tekstil atölyelerinde pek çok faklı çalışmanın yapıldığını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi’nde geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak kalıcı ve özgün eserler ortaya çıktığını vurgulayarak Merkezin özelde İskilip, genelde de Çorum’un ticaretine ve tanıtımına büyük katkılar sağladığını belirtti ve Merkez Müdürü Kadir Çatal’a çalışmalarında başarılar diledi.