Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2016 Çarşamba

Rektörümüz Sungurlu MYO Kampüsü İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile birlikte ilçelerimizde yer alan meslek yüksekokullarından en çok öğrenciye sahip olan ve Haziran 2014’te temeli atılan Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüs inşaatında incelemelerde bulundu.

Üniversitemizin ilimizde örnek bir yapılanma içerisinde olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Haziran 2014’te temeli atılan Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüs inşaatının şuan itibariyle %60’lık kısmının tamamlandığını belirterek şartnameye göre Şubat 2017’de teslim edilmesi gerektiğini ve bu tarihte teslim edilmesini beklediklerini vurguladı. İlimiz merkezinde ve ilçelerimizde devam eden inşaatlarımızla ilgili hiçbir şekilde para sorunun olmadığının altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, devam eden inşaatların da zamanında tamamlanması için Rektörlük olarak tüm güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Mevcut binaların geçici olduğunu ve inşaatı devam eden binalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Üniversitemizin daha geniş fiziki mekanlara ve dolayısıyla hem bölüm/program sayısı hem öğrenci sayısı hem de eğitim-öğretim kalitesi bakımından daha hızlı ve büyük bir gelişim kaydedeceğinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ilimizin ve Üniversitemizin gelişimi açısından inşaatlarımızın en kısa süre içerisinde tamamlanmasının büyük önem arz ettiğini vurguladı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube