Yayınlanma Tarihi: 14 Ekim 2016 Cuma

Rektörümüz İlim Yayma Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İlim Yayma Cemiyeti’nin 66. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ı ziyaret etti.

Milli ve manevi değerlerimizi ihya ederek geleceğe taşımak, ilim ve irfan çalışmaları ile ülkemizi en iyi yerlere ulaştırma gayreti ile 11 Ekim 1951 tarihinde kurulan İlim Yayma Cemiyetimizin günümüze kadar yapmış olduğu çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kurulduğu günden bu yana yarım yüzyıllık geçmişiyle yetiştirdiği kadroların çok büyük hizmetler gerçekleştirdiğinin altını çizerek Türkiye’nin ilerlemesi ve gelişmesi için her türlü çalışma yapan gençlerimizin yetiştiği büyük bir ilim-irfan ocağı olduğunu vurguladı.

Üniversitemizin de İlim Yayma Cemiyeti ile her zaman omuz omuza hareket ettiğini ve bundan sonraki süreçte de ortak çalışmaların artarak sürdürüleceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, 66. yılını kutlayan Cemiyetimizin başarılı projelere imza atmaya devam edeceğine olan inancının tam olduğunu vurgulayarak Av. Karadağ’ın şahsında tüm cemiyet mensuplarına başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ da İYC olarak Rektörümüzün göreve başladığı ilk günden itibaren Hitit Üniversitesi’nin gelişmesi adına her zaman Üniversitemize destek verdiklerini ve bundan sonra da söyleyerek destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube